03-02-2011

Op verzoek van mijn broer, dit keer een bericht van hem via zijn zusje.
Ik werd vandaag om kwart voor drie gebeld door een verpleegkundige van Paul's afdeling. Paul lag op dat moment nog op de operatietafel omdat de wond nog dichtgemaakt moest worden. Wel was er op dat moment al duidelijk dat de transplantatie geslaagd was, er was al urine-productie op gang gekomen. (sorry als jullie dit tè veel informatie vinden.....:))
Inmiddels is Paul bijgekomen uit de narcose en slaapt hij veel. Dat is eigenlijk alleen maar goed nieuws: slapen was altijd al zijn hobby, dus dat moet haast wel goed nieuws betekenen.
Met onze moeder is ook alles goed gegaan, dus nu op naar een goed herstel voor beiden.

Als er meer nieuws is, dan neem ik maar de vrijheid om meer dan één berichtje te plaatsen. Jullie horen in dat geval wel weer van mij. En anders van Paul.

Groeten, ook namens Paul,
Karien

Permalink

Aantal keer bekeken: 22067

Reacties: 9

Disclaimer
Ik ben mij er van bewust dat ik soms nogal ongenuanceerd over de verhandelingen van iedereen in het ziekenhuis schrijf. Het is geenszins mijn bedoeling om wie dan ook in discrediet te brengen. Ik ben iedereen die de afgelopen twee jaar (en langer) zich heeft bemoeid met mijn gezondheid enorm dankbaar. Zonder alle (vakbekwame) mensen in en om het ziekenhuis had ik 't niet gered. De kanttekeningen die ik af en toe zet, zijn mijn interpretaties, niet strikt noodzakelijk feit. Het is altijd makkelijk commentaar te geven op dees en geen maar ter vergelijking; ikzelf ben o.a. docent 'interviewtechnieken' en ik stel soms ook meervoudig gesloten vragen...