08-02-2015

Het wordt er niet makkelijker op.

Ik ben nog steeds niet gebeld door het ziekenhuis voor een afspraak bij de anesthesioloog op de pijnpoli.
Daarbij kwam ook nog eens dat Evy donderdag opgenomen is in het ziekenhuis met wat achteraf een herseninfarct bleek. Het linker deel van haar gezicht bleek uitgevallen en op de eerste hulp viel ook nog de duim van haar linker hand uit. In eerste instantie dachten ze aan een virusinfectie op een aangezichtszenuw, maar omdat het uitval van het linker deel snel herstelde, ging de verwachting toch meer uit naar een stolsel in de hersenen.

Een dag later is er nog een ct scan gemaakt en daar bleek duidelijk een gebiedje op de hersenen zichtbaar dat zonder zuurstof gezeten heeft door een stolseltje. Daarna hebben ze nog geprobeerd uit te zoeken waar het stolsel vandaan kwam, maar daar is op dit moment geen uitsluitsel over te geven. Kan ook gewoon 'domme pech' zijn.

In ieder geval is Evy nu weer thuis, dat is tenminste iets!

Ondanks dat ik met mijn medicatie tegen de pijn in mijn nier(streek) eigenlijk geen auto mag rijden maar ik toch bij Evy in het ziekenhuis wilde zijn, heb ik maar een derde van de dagelijkse hoeveelheid genomen. Wel iets aan pijnonderdrukking en de regels van het autorijden maar een beetje naar mijn hand gezet... Je moet toch wat.

Verder niet echt stil kunnen staan bij de pijn in mijn nier; daar heb ik de komende dagen weer meer tijd voor. Ook weer meer tramadol nemen, dat scheelt ook zeker! En Evy om mij heen, zodat ik ook dagelijks kan zien hoe het met haar gaat.

Komende week toch maar bellen met Ede met vraag of ze al wat weten over afspraak bij de anesthesioloog....

To be continued...

Permalink

Aantal keer bekeken: 21785

Reacties: 1

Disclaimer
Ik ben mij er van bewust dat ik soms nogal ongenuanceerd over de verhandelingen van iedereen in het ziekenhuis schrijf. Het is geenszins mijn bedoeling om wie dan ook in discrediet te brengen. Ik ben iedereen die de afgelopen twee jaar (en langer) zich heeft bemoeid met mijn gezondheid enorm dankbaar. Zonder alle (vakbekwame) mensen in en om het ziekenhuis had ik 't niet gered. De kanttekeningen die ik af en toe zet, zijn mijn interpretaties, niet strikt noodzakelijk feit. Het is altijd makkelijk commentaar te geven op dees en geen maar ter vergelijking; ikzelf ben o.a. docent 'interviewtechnieken' en ik stel soms ook meervoudig gesloten vragen...